Rólam

Üdvözöllek a blogon!

A nevem Dalma, 24 éves vagyok, és az írás az életem. Vallom, hogy az igazi boldogság ott kezdődik, ha megismerjük és elfogadjuk saját magunkat. A következő lépések így válnak számunkra láthatóvá és elérhetővé.

Az életet nem csak túlélni, élvezi is kell! És ez nem megy anélkül, hogy ne tennénk a saját jólétünkért! A blog címe is erre utal: Csináld magad és élj! Ugyanis egy saját magunk által kitaposott úton sokkal könnyebb és boldogabb lépkedni, mint képzelnénk.

A blog fő témája mégis én magam vagyok, vagyis az életem, és a tapasztalataim, amelyeket megosztok Veletek!

14 évesen tudtam meg, hogy 15 fokos gerincferdülésem van. Sok év eredménytelen gyógytorna és gyógyúszás után rosszabbodott az állapotom, és 21 éves koromban már 30 fokos ferdüléssel kellett együtt élnem. Az orvos közölte velem, hogy meg kell műteni a gerincemet.

Ekkor kezdtem el igazán harcolni azért, hogy elkerüljem a kockázatos beavatkozást és újra egyenesbe jöjjek.

Így kaptam meg az első gerincfűzőmet. Ebben a blogban írok a korzettben való életről, a gerincferdülés elleni küzdelemről, és az elért eredményeimről.  Mindemellett személyes véleményemet, és minden olyan dolgot megtaláltok itt, ami igazán én vagyok.

Szeretem megosztani a pozitív gondolkodásomat, és sok-sok örömet adni másoknak az írásaim által. Persze nekem is vannak pocsék napjaim, de hiszem, hogy mindig van kiút a rosszból.

Mert az élet nem tökéletes, de tehetünk azért, hogy jobb legyen.

Szeretettel ölel: