2015. december 14., hétfő

Inspiráció a hétre #12

Vagyis ami tervben és hangulatban van!

Outfit



Lányok, így kell ezt csinálni! Jó, nem mondom, azért a magassarkú meg a loafer a mínuszokban nem túl releváns... De mivel az irodában tartok egy balerina cipőt, hogy ne a csizmában kelljen szenvednem, bokától felfelé már egészen klasszul fest a outfit! Azt hiszem ezt szokták "nemes egyszerűséggel" jellemezni.


Style



Ha már elegancia és balerina cipő, a balerina konty is adja magát. Simán csavarva, befonva, mindegy, csak legyen könnyed és kényelmes! Nagyon csinos és egyszerű frizura, és ezt a hosszú hajú lányok értékelik csak igazán.


Csak úgy



Nagyon hangulatos ez a kép, ráadásul én is ilyen égősort szereztem be néhány hete. Már az íróasztalom felett világít, és nem csak ünnepi dekorációként! El tudom képzelni egy kellemes nyári estén, egy pohár hideg sangria kíséretében, miközben írom az "Inspiráció a hétre" hatvanadik kiadását...

Lessétek meg Cservölgyi Zsófi fotóit, én imádom őket! Kattintsatok a bannerre az oldalsávban, vagy csak úgy ide.


Shopping, baby!


Itt az ideje beszerezni a következő határidőnaplómat! Ezúttal egy kicsit kisebbet, mert rájöttem, hogy nincs egyelőre szükségem A5-ös méretűre, nem sűrű a beosztásom. Lehetőleg fekete vagy más sötét színű legyen, és strapabíró anyagból készüljön, mert egy éven keresztül fog lebegni a női táskát rejtő univerzumban :D


Body



Tartozom egy vallomással. Az utóbbi hetekben (pff, hónapokban) eléggé elhanyagoltam a gyógytornát. És hiába viselem a fűzőt, a gerincem hiányolja a Schroth tornát, úgyhogy hétköznap esténként negyed órára a bordásfal elé vonulok, hogy megnyújtóztassam a még (szerencsére) hajlékony gerincemet.


Terülj, terülj...



Pénteken karácsonyi céges buli, szóval gondoltam sütni kellene valamit. Már csak egy kérdés maradt: édes vagy sós? Valószínű az utóbbi lesz, mert úgy is mindenki édessel készül, vagy valamilyen csomagolt rágcsálnivalót hoz. Hm, mondjuk a mindig életmentő sós stangli tökéletes lesz!



Esti mese



Minden nap 2 órát utazom a munkahelyemre (oda-vissza), így kihasználva az időt, falom a könyveket. Már számolni se tudom, mennyit fogyasztottam el október óta, vagyis amióta dolgozom. A mostani egy nagyon izgalmas regény, még csak az elején járok, de nagyon tetszik. Bevezet egy hatalmas szálloda mindennapi életébe, kulisszatitkokat tudok meg, és mellette a cselekmény is bravúros! Ja, és készült belőle sorozat is, lehet elcsábulok az ünnepek alatt! ;)


Jó ebédhez szól a...



Sia - Alive


Napok óta ezt hallgatom, miközben bandukolok haza, vagy éppen a munkába sietek. Felemel, megborzongat, imádom és kész!



Szép hetet Mindenkinek! <3




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése