2015. június 29., hétfő

Inspiráció a hétre #4

Vagyis ami tervben és hangulatban van.


Outfit


Elvileg(!) a héten bazira jó időnk lesz, így először az életben rászánom magam, és kifekszem napozni, hogy legyen némi színem. Bár szeretem a fehér bőrömet, kicsit megelégeltem, hogy bárkivel találkozom, sikítófrászt kap a hullaszínű lábaimtól. Úgyhogy beszereztem egy naptejet, ami véd is, meg barnít is. Mint a mesében.


Style


Mivel mostanában többnyire itthon leszek, azt hiszem megengedhetek magamnak némi indokolatlan Harisnyás Pippi style-t.


Csak úgy


A szüleimtől kaptam ajándékba egy ametiszt nyakláncot, ami szerencsét hoz és megnyugtat. Imádom az ásványokat, és mivel a kedvenc színem (a fekete mellett) a kék, biztosan beszerzek egy opálból készült darabot is.


Body


Hát nem megint híztam?! Igaz, a fűzőmbe már nagyjából beleférek, de most formálódni is szeretnék, úgyhogy egy hete már megy a gerinckímélő edzés :) Fogyni már fogytam, és egyre jobban mennek a gyakorlatok is!


Kiruccanás


Mindig akkor jut eszembe, hogy mennyire gyönyörű helyen élek, amikor bejön a jó idő. Ráadásul végre elkészült az új bicikli út a zöld övezetben, úgyhogy nincs mese, a héten két kerékre pattanok!


Terülj, terülj...


Egy csöppet (bah) levesimádó vagyok, és még a legnagyobb kánikulában is képes vagyok forrón enni a gyöngyöző csodát. Ilyenkor a könnyebb változatokat kedvelem, úgyhogy maradok a zöldségleveseknél.


Agy-jóga
(vagyis a rajzolás, ami kikapcsol és megnyugtat)


Elkezdtem rajzolni egy karaktert az egyik kedvenc mangámból, azt fogom majd befejezni.
Dogs: Bullets and Carnage - Naoto


Esti mese


5 éve nem olvastam. Mivel Harry Potter világa egyébként is kedves a szívemnek - hisz' ezen nőttem fel - hihetetlen élmény volt újra a kezembe venni az első kötetet. A múlt héten szépen komótosan elolvastam az első kettőt, és most jön a kedvencem, a harmadik. :)


Jó ebédhez szól a...

Fehérvári Gábor Alfréd: Mary Joe

Valami eszméletlenül jó ez a dal! Bár a művésznevet nem értem, de mindegy, nem is az a lényeg, hanem az, hogy milyen jó erre ébredni. :)


Szép hetet Mindenkinek!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése