2016. március 14., hétfő

Inspiráció a hétre #15

Vagyis ami tervben és hangulatban van!


Outfit


Yeah! Végre itt a jó idő! Persze azért még elkél a strapabíró csizma/bakancs, de nem is lehetne ennél királyabb a feeling! Laza, kényelmes, dögös. Go girls!


Style


Ha meg már úgy is lazák vagyunk a héten, ne bajlódjunk a hajunkkal se! Kiengedve, kócosan a legjobb, és még az se zavar, hogy a szél szanaszét fújja. Nem kell rá semmi extra, bár amúgy sem szoktam hajformázókkal bajlódni. Egy hajpakolás egyszer egy héten, max hajolaj. Csak természetesen!


Túrázás


Erősen készülök a túrázásra, és nagyon várom a jó időt! Kinéztem magamnak a tökéletes túrabakancsot, és pár túraprogramot is belőttem már. Bár a Gemencben van a legtöbb kullancs az országban, szeretnék hazai pályán kezdeni, mielőtt nekivágok az ország más pontjainak. Nyáron a Balaton abszolút úti cél lesz, de Nyugat-Magyarország is nagyon vonz kirándulás szempontjából.


Body


Most a hasprés megy nagyüzemi módban, persze szigorúan gerincfűzőben. Így persze nehezebb az edzés, de ha muszáj, akkor muszáj. Már alakulok azért...


Agy-jóga
(vagyis a rajzolás, ami kikapcsol és megnyugtat)


Készül egy ajándékrajz a héten egy kedves ismerősnek. Nem egészen ilyen stílusban, csak úgy Dalmásan. 


Esküvőszervezés ON!


Az én csodás és egyetlen Nővérem férjhez megy! Szóval a családban nagy a boldogság, és már készülődünk lázasan. Idén ősszel lesz a menyegző, és mivel a Nővérkém nem egy türelmes fajta, rám bízta az esküvő megszervezésének nagy részét. Mindig is szerettem volna kipróbálni magam esküvőszervezőként (talán még foglalkozásként is űzöm majd egyszer), úgyhogy ez jó gyakorlás lesz. Természetesen elkerülhetetlen, hogy erről is írjak pár posztot, szóval készüljetek!


Jó ebédhez szól a...


ZANZIBAR - Március végétől

Napok óta ezt hallgatom, illetve a Best of Zanzibar is megy folyamatosan. Valahogy most ilyen a hangulat... majd elmúlik.


Szép hetet Mindenkinek! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése