2015. augusztus 24., hétfő

Inspiráció a hétre #6

 Vagyis ami tervben és hangulatban van.


 Outfit

A múlt héten kicsit hidegebb volt a vártnál, el se hiszem, hogy elő kellett venni az itthoni hosszú nadrágokat... elvileg augusztus utolsó napjaiban már jobb idő lesz, úgyhogy kihasználom ezt arra, hogy méltó búcsút intsek a kedvenc nyári daraboktól.


Style
 Forrás 
Laza hullámok, amik kb 10 percig maradnak meg a hajamban, aztán újra egyenes lesz az egész... de addig is imádom!



Csak úgy

Forrás

Tudom, hogy most sokan kedvtelenek. A hirtelen jött rossz idő, a sulikezdés gondolata, vagy csak szimplán az, hogy búcsút mondhatunk az olyan nyári kiváltságoknak, mint a dinnye, a fagyi, vagy egy nyári csillagos estén egy jó beszélgetés a tóparton. Szeretem az embereket, és ha valaki szomorú, egy mosollyal, vagy egy öleléssel próbálok belé újra jókedvet csempészni. Ezt most Mindenkinek küldöm! Kitartás! :)



Body

Már egyre jobban mennek a gyakorlatok, és néha nehezítek is rajtuk kicsit. A "plank" már egy percig is megy, és nálam ez igenis sokat jelent! :D


 Kiruccanás
Forrás 

 A héten nem tervezek utazni, vagy nagyobb sétákat tenni, de meg is halnék, ha itthon kellene ülnöm egyfolytában... rövidebb-hosszabb séták a városban vagy a Duna parton, és kész vagyok teljesen.



Agy-jóga
(vagyis a rajzolás, ami kikapcsol és megnyugtat)
 Forrás

Továbbra is a női skiccek vannak kedvben.



Esti mese
Forrás 


Rég vettem már magyar női magazint, de amikor megláttam, hogy A skarlát betű ajándékba jár az egyikhez, rögtön leemeltem a polcról, és landolt is a kosaramban. Régóta tervezem elolvasni, és még az se bánt, hogy újsággal együtt vettem. Szerencsére azon kevés magazinok egyikéről van szó, amit minőséginek tartok kicsiny országunkban...



Jó ebédhez szól a...
Rúzsa Magdolna - Április

Nagyon elkapott ez a dal, képes vagyok egész délután ezt hallgatni. Vagy lefekvés előtt, mert megnyugtat. Vagy pihenéshez, becsukott szemmel elmélázni, álmodozni. Vagy írás mellé... most is ez megy a háttérben ;)


Szép hetet Mindenkinek!


4 megjegyzés:

  1. Melyik újsághoz jár a könyv? o.O Látszik, hogy nem nézelődöm mostanság a magazinoknál. Pedig a Skarlát betűt egy ideje tervezem megvenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szeptemberi ELLE-hez. A nagy méretűt keresd, ahhoz csomagolták, nem nehéz kiszúrni e miatt. :) Ha szerencséd van, még talàlsz, hátha nem kapkodták el.

      Törlés
  2. Köszönöm szépen :) Remélem még találok

    VálaszTörlés