2015. november 9., hétfő

Inspiráció a hétre #11

Vagyis ami tervben és hangulatban van!


Style


Borzas-csavart haj. Vagy fonott. De mindegy is, imádom, és kész! Munkába, otthonra, mindenhova.


Outfit


Van egy szürke ruhám, amit szeretek, mert egyrészt tiszta pamut, másrészt meg kényelmes. Igaz, a héten jó idő lesz, de azért nem árt legalább egy vékonyabb harisnyát húzni. A biztonság kedvéért.


Csak úgy


Teateatea minden mennyiségben! Rooibos és zöld fajták előnyben! ^_^


Shopping, baby!


Amikor bejönnek az első hűvösebb napok, a bőröm megbolondul, és hisztirohamba kezd. Komolyan. Kiszárad, viszket, kipirosodik, egyebek. Egyébként vegyes a bőrtípusom, de már szinte semmilyen illatanyagot nem visel el, főleg télen. Gondoltam megpróbálkozom a Neutrogenával, már vettem tőlük mini testápolót. Most a Sensitive változatát fogom, amiben elvileg nincs semmi illatanyag. Ha ez se válik be, egy hétig tejes-mézes vízben fogok úszkálni...Szintén érzékeny bőrűek: pacsi!


Agy-jóga
(vagyis a rajzolás ami kikapcsol és megnyugtat)


A múlt héten már rajzoltam egy széncinegét, de az árnyékolás még nem az igazi. Nagyon nyugtató kismadarakat rajzolni, bár nem is tudom igazán, hogy miért.


Esti mese


Imádom a középkori regényeket, és most sem kellett csalódnom. Eleinte furcsálltam, hogy a szerző léptem-nyomon újra leírja a nemrég történteket, mint valami epizódemlékeztetőként, de tekintve, hogy ez egy 979 oldalas kötet, nem is olyan rossz ötlet :D


Jó ebédhez szól a...

Jazon Mraz - I Won't Give Up

Nyugtató. Tea és könyv mellé ideális. Ha pedig néha azon kapod magad, hogy réveteg tekintettel bámulsz a semmibe, az nem a te hibád. Ilyen hatással van rád ez a zene. Ennyi. <3


Szép hetet Mindenkinek! <3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése