2015. október 5., hétfő

Inspiráció a hétre #8

Vagyis ami tervben és hangulatban van!


Outfit
https://www.pinterest.com/pin/532128512197052045/
Őszi-irodai szerelés. Ilyenkor a rétegezés a legfontosabb! Ez azért olyan jó, mert ha az ember lánya reggel hatkor indul el otthonról, és délután hatra ér haza, jól tud jönni néhány plusz ruhadarab, amit levehet, ha kell.

Style

 https://www.pinterest.com/pin/532128512198812693/

Nyilván nem vagyok egy Amanda Seyfried, de ilyen rúzsom nekem is van! :) Amint beköszöntenek a hűvösebb idők, előkerülnek a merészebb darabok is. Persze, munkába nem kéne sötétlila ajkakkal megindulni (pedig azt az árnyalatú rúzsom mennyire imádom!), de hétvégére isteni!

Csak úgy

https://www.pinterest.com/pin/44613852534339610/

Ha már a munkáról van szó: októbertől új állásom van, vagyis teljesen megváltozott körülöttem minden! Már most imádom, és mivel saját íróasztalom van, próbálom úgy alakítani, hogy olyan legyen, mint én. Természetközeli vagyok, így egy szép növény sem hiányozhat onnan! Ám amikor a munkatársamtól megtudtam, hogy az irodában sorra hullanak ki a növények az élők sorából, úgy döntöttem, egy kaktuszt választok. Az remélem megmarad...

Body

https://www.pinterest.com/pin/532128512200465408/

Hát igen, ez meg a másik: mivel mostantól reggel nincs időm edzeni (tekintve, hogy negyed hatkor kelek, hogy elérjem a buszt), ezért akkorra időzítem, amikor hazaérek. Mostanában a hasamra és a karomra próbálok gyúrni, úgyhogy a héten ezek a területek lesznek fókuszban.

Shopping, baby!

https://www.pinterest.com/pin/302093087479125470/

Maradjunk a munka vonalnál, te atyaég, hát mennyi mindent kell már cipelni?! Ebéd, víz, stb stb, és nincs egy táskám se! (Jó, azért nem ilyen súlyos a helyzet.) Úgyhogy mindenképpen be fogok szerezni egy nagy feketét, amiben MINDEN elfér. Bőrönd méret, de legalább egyben lesz az egész, és nem kétfelé, külön táskákban...

Agy-jóga
(vagyis a rajzolás, ami kikapcsol és megnyugtat)

https://www.pinterest.com/pin/532128512200771027/

Mostanság nem sok időm van rajzolni, de igyekszem mindig úgy időzíteni, hogy ha nekikezdek, akkor már tanuljak is valamit. Folytatom az anatómiát, most egy kicsit arctól lefelé határolódva, és próbálok némi mozgást is tenni bele.

Esti mese

http://onlinekonyv.info/wp-content/uploads/2010/09/odessa-ugyirat.jpg

Ha az unokatesómékhoz megyek, valahogy mindig a könyvespolcnál akadok ki... nem is értem... :D
Szóval nézelődtem, választottam kettő kötetet, és mellé kaptam még egyet, mert kíváncsiak, hogy mennyire tetszik nekem. Imádom a történelmi regényeket, bár világháborúkkal kapcsolatosakat eddig nem sokat olvastam. Ez eddig tetszik, nyilván még az elején vagyok, de majd kiderül!

Jó ebédhez szól a...

Fergie - Wake up

Gondoltam, most már nem a telefonomat kellene meríteni zenehallgatással, úgyhogy előszedtem a régi MP3 lejátszómat, és vele együtt az évekkel ez előtt hallgatott dalokat is. Most ez megy, nincs mit tenni...


Szép hétvégét Mindenkinek! <3


1 megjegyzés:

  1. Figyuszka !!!!!!
    Engem felráztál egy kicsit, pedig nyitottnak érzem magam, de hogy ezt elolvastam, azért van még hova "tárogatni" (egy pasi)

    VálaszTörlés